Get to know Jozi

Johannesburg is een levendige, bruisende stad met veel studenten, jongeren en nationaliteiten uit de hele wereld. Het is vooral ook een grote en drukke stad, en helaas kleeft er nog altijd een onnodig, negatief imago aan deze stad.  Het “Get-To-Know-JOZI” programma is opgezet voor jongeren; studenten en vrijwilligers die voor het eerst kennis maken met Zd. Afrika en specifiek Johannesburg. Het is voor velen een grote stap om vanuit het georganiseerde Europa voor stage, werk of studie te gaan wonen in Zuid Afrika, en Johannesburg in het bijzonder.

johannesburg

Het “Get-To-Know-JOZI” programma begeleidt nieuwkomers in deze stad.

In de eerste week na aankomst wijzen wij je de weg naar diverse instanties, post, pin-automaat & bank, dokter, tandarts, aanvragen van telefoon, verzekering, openbaar vervoer of huren/kopen van een auto.

We halen je op van het vliegveld en zorgen dat je Johannesburg al een beetje kent als je met je studie of stage begint. Gedurende deze week bezoeken we ook een aantal spraakmakende plekken in deze bruisende stad zodat je al een beeld krijgt van het leven in Johannesburg.

Aansluitend begeleiden wij jou naar je nieuwe werk, stage- of je vrijwilligersplek.

Maar “Get-To-Know-JOZI” is er ook als back up in geval van nood tijdens je verblijf in Zuid Afrika.

Als je er voor kiest om naar Johannesburg te komen voor stage of studie dan vinden wij dat fantastisch want JOZI is een geweldige stad.

Ook ons “Get-To-Know-JOZI” pakket is een totaal pakket op maat:

–       Je wordt opgehaald op het vliegveld.

–       Jozi – Introductie programma.

–       Accommodatie en maaltijden.

–       Begeleiding door ons eigen team.

–       Back up support in Zuid Afrika tijdens je stage of studie.

Voor dit pakket vragen wij een financiële bijdrage, afhankelijk van je persoonlijk plan. Neem gerust contact met ons op.

Niet alleen voor de nieuwkomers is het een spannende tijd, maar ook voor de achterblijvers in Europa is het spannend. Sisiza-Ukusiza kan daarom voor zowel de nieuwkomers als de thuisblijvers een steunpunt zijn, waar je met alle vragen terecht kan. Wij zullen dan samen met jou op die vragen een gedegen antwoord zoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *