Voor wie?

Ben jij een avontuurlijk persoon? Jong? of jong van geest; gepassioneerd, nieuwsgierig, niet bang om eigen initiatief te nemen, geïnteresseerd in verschillende culturen en wil jij een blijvende bijdrage leveren? Ben jij minimaal 18 jaar? Kom langs, je bent meer dan welkom. We verwachten van onze vrijwilligers dat ze zich goed voorbereiden op hun werk, ondernemend zijn, eigen initiatief tonen en vooral niet afwachten. Het project heeft geen kant en klare klussen lijst klaar liggen, maar ter plekke maken we een planning op basis van jouw eigen voorbereiding en klussen die op dat moment gedaan kunnen worden.

P1090200

Township hospitality: Wil jij, alleen of samen met vrienden, gezin, en kinderen, een of meerdere dagen doorbrengen in een van de NGO’s in de Jo’burg regio neem dan contact met ons op en stuur een @mail naar:  maarten@sisiza-ukusiza .com of bel ons voor meer informatie.

Vrijwilligerswerk / stage: Ben je ouder dan 18 jaar en wil je vrijwilligerswerk doen of stage lopen in een van de grote of kleine NGO’s in de regio neem gerust contact met ons op. Ben je bereid voor kortere of langere tijd de handen uit de mouwen te steken, samen met (evt.) andere vrijwilligers laat ons weten wat je zou willen en samen maken we een passend plan Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een @mail naar maarten@sisiza-ukusiza.com, of bel ons voor meer informatie.

Het vrijwilligers programma wordt georganiseerd in samenwerking met onze partners:

  • Stichting ABANTWANE BELANGA – Nederland

Het gehele vrijwilligers programma staat onder leiding van professioneel Nederlands management.

WEBLOG NIEUWS VRIJWILLIGERS:

Er zijn soms vrijwilligers die een weblog bijhouden voor vrienden, familie maar soms ook voor school. Deze weblog willen zij dan ook wel eens openbaar maken voor andere geïnteresseerden. Echter op dit moment is er geen weblog beschikbaar.