Accommodatie

Wij bieden op dit moment op een 2-tal plaatsen accommodatie aan. Een daarvan is een vrijwilligershuis in de buurt van de NGO en de andere plek is onze Bed Book & Breakfast in Melville, een hippe levendige wijk in Johannesburg.

Sisiza-Ukusiza / Melville Bed Book &Breakfast:

Onder de naam BE MY GUEST Bed, Book & Breakfast opent Sisiza-Ukusiza in April 2020 een B&B in Melville – Johannesburg, de levendige en bruisende studentenwijk van de stad.

De website voor deze nieuwe B&B is klaar en wij zullen jullie via deze website, via Facebook en andere social media kanalen op de hoogte houden van de ontwikkelingen in Melville. www.bemyguest.co.za

De B&B accommodatie, is naast een reguliere B&B ook het vervolg op de township accommodatie in Tsakane die wij een aantal jaren hebben gerund, en het jongeren ontwikkelingsprogramma. Binnen dit programma worden de jongeren van Tsakane / Kwathema opgeleid, om professionele werknemers te worden in een toeristische branche.

De B&B in Melville is klaar, alles is geschilderd en de gasten kunnen komen. De Gemeente Johannesburg heeft alle vergunningen goedgekeurd en wij openen onze deuren in April 2020 zodat gasten via de normale boeking websites, hun verblijf kunnen boeken.